Kosilice čuvenog Američkog brenda Ferris-“SIM“ D.O.O. Novi Sad - SIM DOO Novi Sad

Kosilice čuvenog Američkog brenda Ferris

  • 18.08.2022

SIM DOO je veoma ponosan što može da Vam ponudi profesionalne kosilice čuvenog Američkog brenda Ferris. 

Zašto odabrati baš Ferris profesionalne kosilice?

Od svog osnivanja u lokalnoj zajednici kao brend Ferris pa do današnjeg dana kao deo velike Briggs&Stratton grupe nasledje kompanije karakteriše visoka tehnologija, inovativne ideje kao i beskompromisan kvalitet proizvoda. 

Kompanija Ferris stoji iza impresivnih inovacija na polju profesonalih kosilica.

Posmatrajući višestruko pantentiran sistem vešanja koji omogućuje da kosite mnogo većom brzinom čak i na neravnim terenima, ICD sistem kosišta komponenti savršeno uskladjenih za veličanstven rez i idealan travnjak ili hidrostatički pogon za lakoću upotrebe i visoku efikasnost sigurni ste da su Ferris uredjaji konstruisani da traju dugo i odgovore svim izazovima u održavanju travnjaka.

Zato, bilo da ste profesionalac koji koristi flotu uredjaja ili ste jednostavno mudar vlasnik prostranih zelenih površina Ferris kosilica će Vas podseteti zašto je broj jedan svaki put kad je upalite. 

Posetite nas u nekom od naših prodajnih objekata ili se informišite detaljnije na nekom od brojeva telefona ili e-mail adresa.

Kosilice čuvenog Američkog brenda Ferris
Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing