Novosti - SIM DOO Novi Sad

Novosti

Budite u toku na najnovijim vestima, akcijama, i katalozima

Vesti

Alati i mašine brenda INGCO

17.08.2022

Kompanija SIM, kao generalni uvoznik i serviser za Srbiju, nudi vam odličnu ponudu alata i mašina brenda INGCO! 

INGCO alati spadaju u grupu poluprofesionalnih alata, prisutni su mnogim zemljama sveta i godinama opravdavaju poverenje svojih korisnika. 

U INGCO ponudi možete pronaći električne, baterijske, ručne, vazdušne - pneumatsle, baštenske i merne alate, generatore, vodene pumpe, aparate za zavarivanje, građevinske mašine sa Honda motorima, bezbednosnu opremu i mnoge druge proizvode koji će biti vaši verni saveznici u svakom poslu! 

Brend je poznat po visokom kvalitetu i dugom radnom veku njegovih mašina. Garancija na električni i baterijski alat i na benzinske motore je 3 godine!

 

Posetite neki od naših objekata i uverite se u to i sami.

Saznaj više

SIM je ovlašćeni distributer i serviser Daihen Varstroj brenda!

17.08.2022

Daihen Varstroj je vodeći brend u oblasti zavarivanja i robotizacije, prepoznatljiv po kvalitetu i inovacijama koje pruža svojim korisnicima. 

Deo je globalne DAIHEN korporacije koja ima najviše registrovanih patenata u oblasti elektrolučnog zavarivanja u svetu!

Varstroj izrađuje strategiju po japanskoj tehnologiji i slovenačkoj kreativnosti i kvalitetu. 

Svi zainteresovani za distribuciju bilo gde u Srbiji, mogu se javiti veleprodaji

Saznaj više

U asortimanu imamo i STIHL proizvode!

18.08.2022

Ponosni smo na činjenicu da se u asortimanu koji nudimo nalaze i STIHL proizvodi. 

Stihl je brend koji ima tradiciju dužu od 95 godina i od samog osnivanja koristi inovativne ideje i revolucionarnu tehnologiju.

Njihove mašine karakteriše izuzetna snaga i izdržljivost! 

Među STIHL proizvodima možete naći motorne testere,motorne trimere i kose, kosačice, traktorske kosačice, freze, prozračivače, atomizere, prskalice, makaze za živu ogradu, uređaje za čišćenje, multi sisteme i mnoge druge benzinske, električne i baterijske uređaje.

O kvalitetu STIHL-ovih proizvoda svedoče mnogi kupci koji su godinama verni pomenutom brendu. 

Obzirom na veliku popularnost i kvalitet brenda, na tržištu su se pojavile mnogobrojne kopije i falsifikati STIHL mašina daleko lošijeg kvaliteta, stoga je veoma važno da znate da originalne proizvode možete kupiti isključivo u specijalizovanim i ovlašćenim prodajnim mestima – kao što je SIM! 

Vidimo se u nekom od naših maloprodajnih i veleprodajnih objekata.

Saznaj više

TYROLIT proizvodi

18.08.2022

TYROLIT je jedna od vodećih kompanija na svetu koja proizvodi dijamantske alate za brušenje i sečenje kamena i betona, kao i rezne, brusne i lameralne diskove za sve vrste metala. 

Takođe, u njihovom asortimanu proizvoda nalaze se i mašine za sečenje betona, kamena i asfalta. 

Ovi proizvodi vruhnskog kvaliteta dostupni su i vama – u SIM prodajnim objektima! 

Tyrolit proizvodi poznati su po izuzetno dugom veku trajanja, ekonomskoj efikasnosti, isplativosti i komforu koji uživa njihov korisnik tokom rada. 

Prilikom proizvodnje alata i mašina, Tyrolit koristi najbolje sirovine i najinovativnije i moderne tehnologije. 

Zbog toga, svaki TYROLIT proizvod poseduje sertifikat koji garantuje kvalitet i sigurnost pri rukovanju (Evropski standardi ISO i ISA). Na ovaj način – zaštićen je korisnik ali i njegov poslodavac. 

Kontaktirajte nas ili pronađite sve što vam je potrebno u našim objektima veleprodaje i maloprodaje.

Saznaj više

CELO proizvodi

18.08.2022

Nemačka kompanija CELO posvećena je dizajnu, proizvodnji i distribuciji visokokvalitetnih tehničkih vijaka, tipli ( metalne, pvc, ukucavajuće...), čeličnih i hemijskih ankera.

Brend je poznat po brzim i efikasnim rešenjima za promenljive zahteve korisnika. 

CELO zna da se naš svet sastoji od malih stvari – koje su zajedno deo nečeg većeg!  Upravo zbog važnosti malih stvari, CELO kompanija vodi računa o svakom proizvedenom komadu, koristeći se najnovijom tehnologijom i inovacijama.

CELO proizvode možete naći u nekom od naših prodajnih objekata, ili nas možete kontaktirati putem mejla ili broja telefona.

Saznaj više

Kosilice čuvenog Američkog brenda Ferris

18.08.2022

SIM DOO je veoma ponosan što može da Vam ponudi profesionalne kosilice čuvenog Američkog brenda Ferris. 

Zašto odabrati baš Ferris profesionalne kosilice?

Od svog osnivanja u lokalnoj zajednici kao brend Ferris pa do današnjeg dana kao deo velike Briggs&Stratton grupe nasledje kompanije karakteriše visoka tehnologija, inovativne ideje kao i beskompromisan kvalitet proizvoda. 

Kompanija Ferris stoji iza impresivnih inovacija na polju profesonalih kosilica.

Posmatrajući višestruko pantentiran sistem vešanja koji omogućuje da kosite mnogo većom brzinom čak i na neravnim terenima, ICD sistem kosišta komponenti savršeno uskladjenih za veličanstven rez i idealan travnjak ili hidrostatički pogon za lakoću upotrebe i visoku efikasnost sigurni ste da su Ferris uredjaji konstruisani da traju dugo i odgovore svim izazovima u održavanju travnjaka.

Zato, bilo da ste profesionalac koji koristi flotu uredjaja ili ste jednostavno mudar vlasnik prostranih zelenih površina Ferris kosilica će Vas podseteti zašto je broj jedan svaki put kad je upalite. 

Posetite nas u nekom od naših prodajnih objekata ili se informišite detaljnije na nekom od brojeva telefona ili e-mail adresa.

Saznaj više

Proizvodi čuvenog italijanskog brenda Messersi

18.08.2022

Kompanija SIM d.o.o ima veliku čast da se pohvali da je uspela da na naše tržište dovede još jednog izuzetnog proizvođaca vrhunskih mašina. Ovoga puta radi se o čuvenom italijanskom brendu Messersi.

Messersi su 1957. osnovala dva brata Italo i Fabio Messersi kao malu mehaničarsku radionicu i sa samo tri zaposlena počeli da proizvode građevinsku opremu.

Podstaknuta snažnom preduzetničkom sposobnošću i rastućim građevinskim tržištem kompanija je počela svoj vrtoglavi rast.

Uprava kompanije Messersi je od početka verovala da su strast i naporan rad ključ uspeha u dobijanju odličnih proizvoda ali kvalitet materijala, visoki tehnoloćki sadržaj komponenti kao i stroga provera procesa proizvodnje i montaže proizvoda takođe su uzeti kao osnovni aspekti.

Robusna konstrukcija i funkcionalan dizajn garantuju Messersi proizvodima maksimalne performanse u svim uslovima, visoke bezbednosne standarde i odličan odnos cena/kvalitet se podrazumevaju .

Zahvaljujući primeni najsavremenijih tehnologija dizajna i upotrebi visokokvalitetnih materijala i komponenti, Messersi građevinske mašine Vam omogućavaju da se suočite sa svakim izazovom, uvek garantujući dugotrajne i visoke performanse.

Vidimo se u SIM-u!

Saznaj više

Ovlašćeni smo distributeri i serviserii Daewoo proizvoda u Srbiji!

18.08.2022

Vaš čelični tim – ovlašćeni je distributer i serviser Daewoo proizvoda u Srbiji! 

Daewoo alat prikladan je za hobby majstore, a njegov baterijski program omogućava korisnicima da koriste alat i na mestima gde električna energija nije dostupna, obzirom da se ista baterija može koristiti za različite alate! 

Kompanija Daewoo Industry je tokom proteklih 45 godina igrala vodeću ulogu u ekonomskom razvoju Južne Koreje.

Kontinuirano šire asortiman svojih proizvoda i demonstriraju neprekidan rast na ključnim tržištima! 

Odlikuje ih tradicija napornog rada, kvalitetne proizvodnje, odgovornosti i inovacija.

Posebno se ističe kvalitet benzinskih agregata (generatora).

Daewoo proizvode možete pronaći u nekom od naših prodajnih objekata, a možete nas i kontaktirati putem telefona.

Saznaj više

Kompanija SIM DOO uvoznik je brenda Bosch

18.08.2022

Kompanija SIM DOO uvoznik je brenda Bosch i njegove proizvode predstavićemo na 89. međunarodnom sajmu u Novom Sadu, koji se održava od 21. do 27. maja. 

Tokom istorije brenda koja je duža od 130 godina, Bosch kompanija se razvila u jedno od deset najvećih nemačkih preduzeća koje posluje u više od 150 zemalja. 

Bosch aparati postižu izvanredne rezultate na nezavisnim testovima proizvoda. 

To znači da ćete kupovinom Bosch proizvoda izabrati beskompromisan kvalitet, tehničko savršenstvo i potpunu pouzdanost. 

Pored izuzetnog kvaliteta, BOSCH vam nudi servisnu garanciju na profesionalne električne alate. 

U našim prodajnim objektima pronaći ćete veliki izbor BOSCH električnog i baterijskog alata i pribora.

Saznaj više

Katalozi

Ingco katalog

06.04.2023

Kompanija SIM, kao generalni uvoznik i serviser za Srbiju, nudi vam odličnu ponudu alata i mašina brenda INGCO! 

INGCO alati spadaju u grupu poluprofesionalnih alata, prisutni su mnogim zemljama sveta i godinama opravdavaju poverenje svojih korisnika. 

U INGCO ponudi možete pronaći električne, baterijske, ručne, vazdušne - pneumatsle, baštenske i merne alate, generatore, vodene pumpe, aparate za zavarivanje, građevinske mašine sa Honda motorima, bezbednosnu opremu i mnoge druge proizvode koji će biti vaši verni saveznici u svakom poslu! 

Brend je poznat po visokom kvalitetu i dugom radnom veku njegovih mašina. Garancija na električni i baterijski alat i na benzinske motore je 3 godine!

 

 

Posetite neki od naših objekata i uverite se u to i sami.

Saznaj više
Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing