Proizvodi čuvenog italijanskog brenda Messersi-“SIM“ D.O.O. Novi Sad - SIM DOO Novi Sad

Proizvodi čuvenog italijanskog brenda Messersi

  • 18.08.2022

Kompanija SIM d.o.o ima veliku čast da se pohvali da je uspela da na naše tržište dovede još jednog izuzetnog proizvođaca vrhunskih mašina. Ovoga puta radi se o čuvenom italijanskom brendu Messersi.

Messersi su 1957. osnovala dva brata Italo i Fabio Messersi kao malu mehaničarsku radionicu i sa samo tri zaposlena počeli da proizvode građevinsku opremu.

Podstaknuta snažnom preduzetničkom sposobnošću i rastućim građevinskim tržištem kompanija je počela svoj vrtoglavi rast.

Uprava kompanije Messersi je od početka verovala da su strast i naporan rad ključ uspeha u dobijanju odličnih proizvoda ali kvalitet materijala, visoki tehnoloćki sadržaj komponenti kao i stroga provera procesa proizvodnje i montaže proizvoda takođe su uzeti kao osnovni aspekti.

Robusna konstrukcija i funkcionalan dizajn garantuju Messersi proizvodima maksimalne performanse u svim uslovima, visoke bezbednosne standarde i odličan odnos cena/kvalitet se podrazumevaju .

Zahvaljujući primeni najsavremenijih tehnologija dizajna i upotrebi visokokvalitetnih materijala i komponenti, Messersi građevinske mašine Vam omogućavaju da se suočite sa svakim izazovom, uvek garantujući dugotrajne i visoke performanse.

Vidimo se u SIM-u!

Proizvodi čuvenog italijanskog brenda Messersi
Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing