U asortimanu imamo i STIHL proizvode!-“SIM“ D.O.O. Novi Sad - SIM DOO Novi Sad

U asortimanu imamo i STIHL proizvode!

  • 18.08.2022

Ponosni smo na činjenicu da se u asortimanu koji nudimo nalaze i STIHL proizvodi. 

Stihl je brend koji ima tradiciju dužu od 95 godina i od samog osnivanja koristi inovativne ideje i revolucionarnu tehnologiju.

Njihove mašine karakteriše izuzetna snaga i izdržljivost! 

Među STIHL proizvodima možete naći motorne testere,motorne trimere i kose, kosačice, traktorske kosačice, freze, prozračivače, atomizere, prskalice, makaze za živu ogradu, uređaje za čišćenje, multi sisteme i mnoge druge benzinske, električne i baterijske uređaje.

O kvalitetu STIHL-ovih proizvoda svedoče mnogi kupci koji su godinama verni pomenutom brendu. 

Obzirom na veliku popularnost i kvalitet brenda, na tržištu su se pojavile mnogobrojne kopije i falsifikati STIHL mašina daleko lošijeg kvaliteta, stoga je veoma važno da znate da originalne proizvode možete kupiti isključivo u specijalizovanim i ovlašćenim prodajnim mestima – kao što je SIM! 

Vidimo se u nekom od naših maloprodajnih i veleprodajnih objekata.

U asortimanu imamo i STIHL proizvode!
Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing