MAKITA ALATI - ODLIČNE CENE - SIM DOO Novi Sad

MAKITA ALATI

Makita alati za sve potrebe

Makita ima širok spektar proizvoda. Kompanija ima preko 450 različitih alata za građevinarstvo i industrijsku upotrebu. Veliki izbor električnog i akumulatorskog alata. Takođe, njihove baterije su dizajnirane da traju do pet puta duže. Moćne baterije koje omogućavaju korisnicima da rade duže i efikasnije. Sa povećanom snagom, Makita alati poseduju tehnologiju anti-vibracije koja povećava snagu.

Makita akumulatorski i električni alati

Korišćenjem materijala visokog kvaliteta, Makitini akumulatorski alati su izdržljivi i dugotrajni. Njihov spektar električnih alata obuhvata sve od opšte namene do preciznog rada. Takođe se nude u verzijama od 240V i 110V. Kao rezultat, oni su najversatilniji električni alati na tržištu. Oni su takođe jednostavni za korišćenje i pružaju odlične performanse. Kompanija je poznata po svom kvalitetu i pouzdanosti. 

Makita je zgradila je čvrstu poziciju kao vodeći proizvođač električnih alata za tržište gradnje stambenih objekata. Kao rezultat, lansirali su preko 150 18V akumulatorskih alata. Ove baterije su najbrže punjive litijum-jonske baterije na tržištu.

Makita alati garantuju kvalitet i izdržljivost.

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing